FN®1 Hatékony felületvédelem

Az FN®1 innovatív fotokatalitikus multifunkcionális bevonat egy ásványi anyagokat tartalmazó, nagyon hatékony termék, amelyet elsősorban épületek és szobrok védelmére fejlesztettek ki.

részletes leírás

FN®1 BioMax Egészségügyi intézmények védelme

Az FN®1 BioMax innovatív funkcionális bevonat egy ásványi anyagokat és biocid anyagot tartalmazó termék, amelyet kifejezetten az egészségügyi intézmények igényeihez igazítva fejlesztettek ki annak érdekében, hogy elősegítse a magasabb szintű higiéniai előírások elérését, a vírusos és bakteriális fertőzések elterjedésének megelőzését.

részletes leírás

FN®1 TRANSPARENT Kövek védelme

Az FN®1 Transparent innovatív funkcionális bevonat egy ásványi anyagokat tartalmazó, átlátszó, nagyon hatékony termék, amelyet elsősorban épületek és szobrok védelmére lehet alkalmazni.

részletes leírás

FN®2 Multifunkciós levegőtisztító

Az FN®2 innovatív fotokatalikus funkcionális bevonat egy ásványi anyagokat tartalmazó, termék, amelyet elsősorban épületek és falfelületek védelmére fejlesztettek ki. A színezett variációk ásványi eredetű pigmenteket tartalmaznak.

részletes leírás

FN®3 Legerősebb beltéri védelem

Az FN®3 innovatív fotokatalikus bevonat egy kiemelten magas titán-dioxid tartalmú, szervetlen kötőanyagokat tartalmazó vízbázisú szuszpenzió, amely a legmagasabb szintű levegőtisztítási funkcióra lett optimalizálva.

részletes leírás

FN®WOOD Fafelületek tartós védelme

Megvédi és megőrzi a fafelületek eredeti megjelenését a kifakulás, a repedezés és nemkívánatos elszíneződés ellen. Hatékonyan védi a fafelületeket az UV-sugárzás káros hatásaitól.

részletes leírás