KÜZDELEM A PENÉSZ ELLEN

HATÉKONY PENÉSZ ELLENI VÉDEKEZÉS AZ FN NANO-VAL

A párás, vizes, természetes fénytől mentes helyiségekben minduntalan megjelenik a penész, mely egyértelműen az egyik legkellemetlenebb probléma, ami a lakásunkban előfordulhat. Elképzelhető, hogy a penész nem látható helyeken telepedett meg, és csak a légúti, allergiás problémáink utalnak arra, hogy valahol penészesedik az otthonunk. Amikor már szemmel látható a penész terjedése, az többek közt komoly esztétikai gondot jelent. A penész által okozott allergiás tünetek súlyosságát a penész mihamarabbi eltávolításával érjük el.

Az FN NANO egyszerre két fronton küzd a penész ellen. Belső hatás: a nanoméretű titánium-dioxid részecskék a kezelt felületen nem engedik át a penészgomba spóráit, így az képtelen terjedni, növekedni. Külső hatás: a fotokatalízis folyamatának köszönhetően az FN NANO-val kezelt aktív felületen nem tud megtelepedni és szaporodni semmilyen mikroorganizmus, így a penészgomba sem.

FONTOS

Az FN NANO preventív eszköz a penész elleni védekezésben, nem alkalmazható közvetlenül a penészre. A problémás területet mentesíteni kell a penésztől, a már megtisztított és kiszáradt felületre már felvihető az FN NANO, mely ezután hatékony védelmet nyújt a penész ellen.

UV-A MEGVILÁGÍTÁS BELTÉREN

A megfelelő penészmentesítő hatás érdekében, az FN® NANO beltéri bevonatok működéséhez UV-A megvilágítás szükséges, amelyet Társaságunk – partnerein keresztül – a felhasználó rendelkezésére bocsájt. A penészedő falfelületet a lehetőségekhez mérten a leghosszabb ideig szükséges UV-A fénnyel megvilágítani, minden nap (minimum igény: naponta 4x 20 perc).

Kapcsolódó termékek

FN1 – Hatékony felületvédelem
FN1 Transparent – A kövek védelme
FN2 – Multifunkciós levegő tisztító
FN Wood – A fafelületek tartós védelme