ÚJRAÉRTELMEZETT SZAGTALANÍTÁS

RADIKÁLIS SZAGTALANÍTÁS AZ FN NANO-VAL

Iskolák, sportcsarnokok, közösségi épületek mellékhelyiségei, fitnesztermek, konyhák vagy akár az otthonunk egy-egy helyisége stb. jellemzően előfordul, hogy e terekben nem kívánatos szagokat érzünk, melyek kellemetlenségeket okoznak. A rossz szagok az emberi szervezetre is negatív hatással bírnak, ezért – a megfelelő komfortérzet elérése mellett – megszüntetésük kifejezetten indokolt.

Az FN NANO rendkívüli szagtalanító hatással rendelkezik, mely tulajdonságot a felhordás után egyből érezteti. Az FN NANO szagtalanító funkciója együtt hat a további előnyös jellemzőivel, a levegőtisztítással, az antimikrobiális és egészségvédelmi funkcióval.

Kezelje FN NANO-val a kívánt helyiség mennyezetét és (ha teheti) az erősebb hatás érdekében a felső (180 cm felett) falfelületet. Az FN 3 fotokatalitikus bevonat rendkívüli mennyiségű titánium dioxid tartalommal bír, aminek következtében kiváló szagtalanító hatást ér el.

Javasolt kezelendő felületek a szagtalanítás érdekében:

Házak, lakások esetében:

  • mellékhelyiségek
  • konyhák
  • amerikai konyhás nappali
  • hálószobák

Irodaházakban, hivatalokban:

  • mellékhelyiségek
  • konyhák
  • nagyforgalmú terek

Éttermek, fitnesztermek, sport létesítmények:

  • azon helyiségek, ahol a kellemetlen szagok mérséklésére igény mutatkozik

INNOVÁCIÓ

Az FN® NANO titka a hatékonyságában rejlik, melyet a nanorészecskék szerkezete és elhelyezkedése, valamint a kötőanyaggal való kapcsolatuk adja – mely a szabadalmi védjegy része. Az FN® technológiával bevont felület 1 m2-en megközelítőleg 500 m2-nyi felületnek megfelelő nano-kristályos felületet képez. A nano méretű TiO2 kristályok félvezetőként működnek, így a fény energiáját elektrokémiai energiává alakítják, amely hatékonyan képes megakadályozni a mikroorganizmusok felhalmozódását.

UV-A MEGVILÁGÍTÁS BELTÉREN

Beltéren az FN® NANO bevonatok hatékony működéséhez a megfelelő UV-A megvilágítás szükséges, amelyet Társaságunk – partnerein keresztül – a felhasználó rendelkezésére bocsájt.

Kapcsolódó termékek

FN2 - Multifunkciós levegő tisztító
FN3 - A legerősebb beltéri védelem
FN1 Biomax - Az egészségügyi intézmények védelme