FN® NANO

ÚJ DIMENZIÓ A BEVONATOK VILÁGÁBAN

A tudatos életmód és a preventív szemléletű gondolkodás a XXI. századi ember két legfontosabb tulajdonsága. Napjainkban folyamatosan törekszünk az egészségünk megőrzésére és a környezetünk minél nagyobb fokú védelmére. E két szempont érvényesülése új és innovatív megoldásokat hozott egy előre nem várt területen is. A tudomány dinamikus fejlődésének köszönhetően megérkeztek a nanotechnológiát alkalmazó FN® NANO fotokatalitikus bevonatok, hogy részt vegyenek a vírusok elleni preventív védekezésben, a levegő tisztításában és a homlokzatok időtállóságának növelésében.

PREVENCIÓ

Képzeljen el egy aktív beltéri falfelületet, mely a nap nagy részében segíti Önt családja és munkatársai egészségének megóvásában.

VÉDELEM

Képzeljen el egy élő homlokzatot mely folyamatosan tisztítja a levegőt, semlegesíti a káros anyagokat és egyben erősen védi a ház falait is.

EGYÜTT

AZ EGÉSZSÉGESEBB ÉS KÖRNYEZETTUDATOSABB MAGYARORSZÁGÉRT

A Mercor Dunamenti az FN® NANO innovatív fotokatalitikus bevonatok teljes termékpalettáját kínálja Magyarországon. Az FN® NANO gyors és hosszú távú megoldást nyújt korunk jellemző problémáira.

ZÖLD

Az FN® NANO tudományosan igazolt környezetkímélő megoldás, hiszen a tisztító funkció egy természetes fizikai folyamat során zajlik le. A bevonat mentes az egészségre és a környezetre káros elemektől.

VÍRUSELLENES

Az FN® NANO a fotokatalízis során megakadályozza a mikroorganizmusok megtapadását és elszaporodását, ezáltal nagyban hozzájárul az egészségesebb beltéri levegő létrejöttéhez.

FELÜLETVÉDŐ

Az FN® Nano védi a kezelt felületet az UV sugárzás roncsoló hatásaitól, megőrzi eredeti állapotát és színkonzisztenciáját, meghosszabbítja az élettartamát, továbbá biztosítja a felület folyamatos öntisztulását, megakadályozza a levegőből származó korom és egyéb szennyeződések lerakódását, illetve az elszíneződést okozó mikroorganizmusok megtelepedését és elszaporodását.

LÉGTISZTÍTÓ

Az FN® NANO kültéri használata tisztítja a levegőt, semlegesíti a károsanyagokat. Beltéri használat esetén az FN® NANO érezhetően frissebb levegőt, kevesebb szagot és antibakteriális hatást eredményez.