NANOSILVER, A FÉM- ÉS MŰANYAG FELÜLETEK ANTIMIKROBIÁLIS VÉDELME

A gyakran igénybe vett felületeken (kilincsek, fogódzkodók, ajtók, asztalok) jellemzően megtapadnak a mikroorganizmusok, a hosszútávú antimikrobiális kezelésük speciális technológiát igényel.

A NANOSILVER bevonat egy kültéren és beltéren egyaránt használható alkoholos, áttetsző folyadék, amely ezüst ion tartalma által éri el tisztító és fertőtlenítő hatását. A NANOSILVER bevonat – az európai és világszintű környezetvédelmi és egészségvédelmi trendeknek megfelelően – nem tartalmaz szerves összetevőket.

A felületre felhordott, megszáradt bevonat megjelenésében egy átlátszó, áttetsző felületet eredményez. A felhordott bevonat semleges tulajdonságú, teljesen biztonságos, a környezetet nem károsítja, nem bocsát ki nemkívánatos vegyi anyagokat.

NANOSILVER

Speciális védőbevonat műanyag ülések, bevásárló kocsik, kilincsek, fogantyúk, polcok és pultok antimikrobiális védelmére Megóvja a felületet a szennyeződésektől, ásványi anyagok és kalcitok lerakódásától Megakadályozza a mikroorganizmusok megtelepedését és elszaporodását a felületen Garantált működés 3-4 hónapon keresztül. Egyszerűen és könnyen felhordható.

Csak és kizárólag 100%-ban biológiailag lebomló anyagokat tartalmaz.