ÜZENJÜNK HADAT KÖZÖSEN A COVID-19 VÍRUSNAK AZ INNOVÁCIÓ ÉS A TUDOMÁNY SEGÍTSÉGÉVEL!

Az FN® nanotechnológiás, fotokatalitikus rendszerek harcban állnak a vírusokkal, baktériumokkal.

Képzeljenek el egy olyan hatékonyan működő, funkcionális bevonatot, amely a falakra és a mennyezetre felhordva képes a baktériumok és vírusok megtapadását és elszaporodását meggátolni, ezáltal legalább 45-50 %-kal csökkenteni a fertőzések elterjedésének kockázatát.

Hol fontos leginkább a preventív védekezés?

 • Korházak, egészségügyi intézmények, idősotthonok
 • Iskolák, óvodák, felsőoktatási intézmények
 • Közösségi terek, közintézmények
 • Bevásárlóközpontok, benzinkutak, üzletek
 • Irodaházak, beltéri munkahelyek
 • Lakások, otthonok, házak

Az FN Nano beltéri termékei egyidejűleg teszik lehetővé a fertőzések kockázatának preventív csökkentését, valamint a belső terek hatékony, energiaköltség-mentes levegőtisztítását és szagmentesítését.

Az FN® NANO bevonatok alkalmazásának előnyei a preventív egészségvédelem, a beltéri levegőtisztítás és a kellemetlen szaganyagok eltávolítása területén:

 • Hatékony, preventív antimikrobiális védelmet biztosít a beltéri felületek számára,
 • Megakadályozza a vírusok és a baktériumok lerakódását és elszaporodását a kezelt felületeken, jelentősen csökkenti a fertőzések terjedésének kockázatát,
 • Tiszta környezetet biztosít allergiás- és asztmatikus betegségben szenvedők számára,
 • Fotokatalitikus hatása révén hatékonyan tisztítja a levegőt, jelentősen csökkenti az abban lévő szerves és szervetlen anyagok koncentrációját,
 • Megtisztítja a levegőt az abban található szaganyagoktól.

Tudta?

„Az egészségügyi intézményekbe óhatatlanul bekerülő kórokozók, bakteriális és vírusos fertőzéseket okoztak, már a járványt megelőzően is, mindez jelentős kockázatot jelent a betegekre és az ott dolgozó személyzetre. Az hatékony preventív védekezés kulcsfontosságú a kórházi fertőzések megelőzésében.”

HARC A VÍRUSOK ELLEN KIZÁRÓLAG A FÉNY ENERGIÁJÁVAL

Az FN® NANO a fény energiájával megakadályozza a mikroorganizmusok (vírusok, baktériumok, algák, gombák, penészgombák) megtelepedését, elszaporodását, ezzel egyidejűleg hatékonyan lebontja a szerves anyagok széles skáláját (korom, zsíros szennyeződések, olaj, szaganyagok).

Az FN® NANO egy szervesen fejlődő tudományterület egyik legújabb terméke. A szabadalom része a titánium-dioxid nanokristályok precíz szerkezete, mely a hasonló elven működő termékekhez képest akár 50-szer erősebb fotokatalitikus hatást eredményez. Az FN® NANO működését számos tudományos kísérlet, többek közt amerikai tudományos laborok és EU-s szabványnak megfelelő hivatalos vizsgálatok is igazolták.

AJÁNLOTT BELTÉRI BEVONATAINK A VÍRUSOK ELLEN:

A légáramlásnak köszönhetően az FN® bevonatok nagyfokú hatást fejtenek ki akkor is, ha csak a mennyezetet és a felső falfelületet (180 cm felett) kezeljük. Az egészségügyben javasolt FN® NANO bevonatok: mennyezet FN®3, felső falfelület FN®2. A biocid anyagot is tartalmazó termékünk az FN® Biomax, mely alkalmazása ugyancsak javasolt az egészségügy területén.

Az FN® NANO bevonatok hatékony működéséhez a megfelelő UV-A megvilágítás szükséges, amelyet Társaságunk – partnerein keresztül – a felhasználó rendelkezésére bocsájt.

Kapcsolódó termékek

FN2 – Multifunkciós levegő tisztító
FN3 – A legerősebb beltéri védelem
FN1 Biomax – Az egészségügyi intézmények védelme